Wawollie - Goor

3.3/5 - 6 stemmen

Wawollie is gevestigd in Goor. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Goor. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Goor in Overijssel.

Review schrijven

Wil je een leuke review schrijven over Wawollie in Goor? Je review wordt zeer gewaardeerd en geeft andere bezoekers van de website een idee hoe de winkel eruit ziet of wat er zoal te koop is.

Adres

Wawollie
Haaksbergerweg 2
7471LS Goor
of Plan je route

Tip je vrienden

Tip je vrienden over Wawollie via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest of LinkedIn:


Openingstijden

Wegens de brand van 17 juli 2016 is de winkel gesloten. Houd de website van Wawollie in de gaten voor het laatste nieuws.

Reviews

Er zijn 2 reviews geschreven over Wawollie.

IM Beyer - 6 maanden geleden -

IM Beyer

"Heel erg vriendelijk personeel,ALLEMAAL VRIJWILLIGERS, die hun vrije tijd besteden om de goederen die er
zijn zo goed mogelijk aan de man te brengen. Je moet dus niet verwachten dat je DURE SPULLEN voor een spotprijs kan krijgen, echter alle artikelen zijn voorzien van schappelijke prijzen. Als ouders met kinderen komen
en de kinderen gevraagd wordt NIET aan de spullen te komen, dan is het de TAAK VAN DE OUDERS ervoor te
zorgen dat dat ook zo geschied. Mijn ervaring is dat ouders met kinderen diezelfde kinderen gewoon aan hun lot overlaten zodra ze door de deur komen, en hun laten rondrennen alsof ze op een speelplaats zijn. DIT IS HET DUS NIET, het is een WINKEL net als andere winkels. Nu kunnen ouders wel GEBELGD zijn door mijn kommentaar, maar hey mensen, als je je kinderen wilt meeslepen naar de kringloop (waar ze hoogst waarschijnlijk niet eens willen zijn) ZORG ER DAN VOOR DAT ZE ZIH OOK GEDRAGEN

Petje af aan alle vrijwilligers van Wawollie Goor, u heeft mijn respect!!! :)"

Siebel - 9 maanden geleden -

Siebel

"Leuke spullen en niet duur daarintegen erg onvriendelijk voor kinderen,
ze mogen nergens aankomen en er
werkt 1 vrouw die toch echt beter een ander baantje had kunnen zoeken,misschien in het nachtleven daar heeft ze weinig last van blije kindjes."

 

Schrijf een review

Schrijf een review over Wawollie.

niet zichtbaar voor anderen

Houd met het schrijven van een review rekening met het volgende.