Over ons

Over AlleKringloopwinkels.nl


AlleKringloopwinkels.nl

De website

AlleKringloopwinkels.nl is opgericht in 2012. De eigenaar is een freelance webapplicatie ontwikkelaar. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het bezoeken van kringloopwinkels. Omdat er nog geen websites bestonden die op een overzichtelijke manier alle kringloopwinkels in Nederland weergaf, besloot hij deze website op te zetten.

Voor alle apparaten

Omdat de meeste mensen ook een smartphone hebben en deze steeds meer de overhand neemt ten opzichte van pc's en laptops, is de website responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat ook op laptops en mobiele telefoons de website goed te bekijken is. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de meest bezochte website van Nederland waar alle kringloopwinkels op vermeld staan.

Van de eigenaar

Mijn naam is Sander en ik ben 34 jaar. Ik ben een liefhebber van het bezoeken van kringloopwinkels en het ontwikkelen van websites. Een aantal jaar geleden leek het mij een leuk idee om deze twee hobby's te combineren. Ik ben aan de slag gegaan om een website te ontwikkelen en heb met hulp van anderen de adressen, openingstijden en andere gegevens van alle kringloopwinkels in Nederland verzameld. Ik ben zelf veel onderweg en wilde daarom op een kaart kunnen zien welke kringloopwinkels er op dat moment in mijn buurt zitten. Dat kan ik nu snel en eenvoudig doen met mijn eigen website.

Door Sander, September 2016

Wat doen we?

AlleKringloopwinkels.nl is een levendige website. Dagelijks worden nieuwe winkels toegevoegd, openingstijden up-to-date gehouden en winkels die opgeheven zijn worden verwijderd. Ook handelen we alle e-mails die binnenkomen via het contactformulier af.

Advertenties

De eigenaar verdient zijn inkomsten door het plaatsen van advertenties. Door deze inkomsten kan de website onderhouden worden en kunnen er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Ook bieden we de mogelijkheid om als organisatie zelf te adverteren op de website. Neem contact met ons op als je wilt adverteren op AlleKringloopwinkels.nl.

Het Prikbord

Het Prikbord is de meest recente toevoeging op de website. Iedere bezoeker kan gratis advertenties plaatsen op het Prikbord. Niet iedereen wil of kan zijn of haar spullen naar een Kringloopwinkel brengen. Daarvoor kan er gebruik gemaakt worden van het Prikbord.

Hoe werkt het?

Het plaatsen van een advertentie op het Prikbord is eenvoudig. Je vult op de pagina Advertentie plaatsen de gegevens in van hetgeen dat je wilt verkopen. We maken automatisch voor jou een account aan waarmee je jouw advertenties beheert. In de e-mail die je ontvangt krijg je de instructies. Je kunt zoveel advertenties plaatsen als je wilt. Een geïnteresseerde neemt contact met je op door een bericht achter te laten op de pagina van je advertentie. Je ontvangt een e-mail zodat je contact kunt opnemen met de geïnteresseerde.