Kringloopwinkel Piekfijn Charlois in Rotterdam

Beoordeel als eerste de winkel!

Winkel Piekfijn in Charlois is één van de drie kringloopwinkels van Roteb Rotterdam. Het pand bevindt zich op de hoek van de Wolphaertsbocht. De vitrines zijn ingericht met tweedehands artikelen. Naast het standaard assortiment, waaronder boeken, is een deel van de winkel ingericht met speelgoed en andere artikelen voor kinderen. Piekfijn Charlois in Rotterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Rotterdam. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland.

Piekfijn Charlois in Rotterdam is een onderdeel van Piekfijn (Roteb). De organisatie heeft in totaal 4 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Piekfijn (Roteb).

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!  1 review
Piekfijn Charlois - Rotterdam

Piekfijn Charlois

Rotterdam

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:15
Woensdag09:00 - 17:15
Donderdag09:00 - 17:15
Vrijdag09:00 - 17:15
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten

Adres

Piekfijn Charlois

Wolphaertsbocht 246
3083MV Rotterdam

Contact

010 - 267 7771

Reviews

  • Lyan, 1 jaar geleden

    Wat een fijne winkel, met hart voor mensen! We winkelden hier voor een mevrouw met een baby, zonder babyspullen, toen de medewerkers ons verhaal hoorden kregen we al onze vondsten (MaxiCosi, TummyTub, kruikje, kleertjes) gratis mee! Superfijn! 2 kinderverpleegkundigen uit Ikazia ziekenhuis

Schrijf een review

Wat is jouw ervaring met Piekfijn Charlois in Rotterdam? Schrijf wat leuks over de winkel of geef suggesties wat in jouw ogen beter kan.

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.