Piekfijn Charlois - Rotterdam

Wolphaertsbocht 246, Rotterdam 3.4/5 - 8 stemmen

Piekfijn Charlois - Rotterdam

Winkel Piekfijn in Charlois is één van de vier kringloopwinkels van Roteb Rotterdam. Het pand bevindt zich op de hoek van de Wolphaertsbocht. De vitrines zijn ingericht met tweedehands artikelen. Naast het standaard assortiment, waaronder boeken, is een deel van de winkel ingericht met speelgoed en andere artikelen voor kinderen. Piekfijn Charlois in Rotterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Rotterdam. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland.

Review schrijven

Wat is jouw ervaring met Piekfijn Charlois in Rotterdam? Deel het met andere bezoekers door een review te schrijven. Je review wordt zeer gewaardeerd en helpt andere gebruikers in het maken van een keuze de winkel te bezoeken.

Adres

Piekfijn Charlois
Wolphaertsbocht 246
3083MV Rotterdam

Contact

Telefoon: 010 - 267 7771

Piekfijn Charlois op Social Media

Ben je tevreden met Piekfijn Charlois? Deel de winkel op je Facebook-pagina of Tweet er over op Twitter.


Openingstijden

De volgende openingstijden van Piekfijn Charlois in Rotterdam zijn bij ons bekend.

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:15
Woensdag09:00 - 17:15
Donderdag09:00 - 17:15
Vrijdag09:00 - 17:15
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten

Reviews

Er zijn 2 reviews geschreven over Piekfijn Charlois.

Jaco van Lith - 2 maanden geleden -

Jaco van Lith

"Mooie winkel met zeer sympathiek personeel. Altijd wel iets leuks te vinden. Daar proef je de echte ouderwetse Rotterdam-Zuid sfeer; er wordt nog gelachen en iedereen is hartelijk welkom."

Lyan - 2 jaar geleden -

Lyan

"Wat een fijne winkel, met hart voor mensen! We winkelden hier voor een mevrouw met een baby, zonder babyspullen, toen de medewerkers ons verhaal hoorden kregen we al onze vondsten (MaxiCosi, TummyTub, kruikje, kleertjes) gratis mee! Superfijn! 2 kinderverpleegkundigen uit Ikazia ziekenhuis"

 

Wat vind jij van Piekfijn Charlois?

Schrijf een review. Heb jij wat leuks meegemaakt in de winkel? Wat vind jij van Piekfijn Charlois? Deel je ervaring met andere kringlopers.

niet zichtbaar voor anderen