Alle Kringloopwinkels in Nederland

Piekfijn Charlois - Rotterdam

Winkel Piekfijn in Charlois is één van de drie kringloopwinkels van Roteb Rotterdam. Het pand bevindt zich op de hoek van de Wolphaertsbocht. De vitrines zijn ingericht met tweedehands artikelen. Naast het standaard assortiment, waaronder boeken, is een deel van de winkel ingericht met speelgoed en andere artikelen voor kinderen.

Piekfijn Charlois in Rotterdam is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Een overzicht met de openingstijden vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Rotterdam. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland.

Piekfijn Charlois in Rotterdam is een onderdeel van Piekfijn (Roteb). De organisatie heeft in totaal 3 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Piekfijn (Roteb).


Actie Korting Top 100

Heb jij de juiste spullen nog niet kunnen vinden in een kringloopwinkel? Check dan ook eens Shopital.nl met alle dagaanbiedingen! Elke dag 100 producten met de hoogste korting!

Adres

Wolphaertsbocht 246
3083 MV Rotterdam

Contact

010 - 267 7771
www.rotterdam.nl/voorzien...

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:15
Woensdag09:00 - 17:15
Donderdag09:00 - 17:15
Vrijdag09:00 - 17:15
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten
 

Piekfijn Charlois


Toon winkel op kaart.

Reacties van bezoekers

Wat een fijne winkel, met hart voor mensen!
We winkelden hier voor een mevrouw met een baby, zonder babyspullen, toen de medewerkers ons verhaal hoorden kregen we al onze vondsten (MaxiCosi, TummyTub, kruikje, kleertjes) gratis mee! Superfijn!
2 kinderverpleegkundigen uit Ikazia ziekenhuis

Geplaatst door Lyan (meer dan 3 maanden geleden)


Nieuwe reactie plaatsen

Heb je ervaring met deze kringloopwinkel of wil je meer informatie erover kwijt, laat hier je reactie achter. Reacties kunnen helpvol zijn voor andere mensen die meer over deze kringloopwinkel willen weten.

Naam
E-mail
Reactie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Meer Kringloopwinkels in Zuid-Holland

Er zijn in totaal 153 winkels in de provincie Zuid-Holland.


Kringloopwinkels in Nederland