NoggesEnMeer Op de Werf - Wijk bij Duurstede

Middelweg Oost 1, Wijk bij Duurstede 0/5 - geen stemmen

NoggesEnMeer Op de Werf - Wijk bij Duurstede

Kringloopwinkel Op de Werf is onderdeel van NoggesEnMeer. De winkel heeft een breed assortiment van tweedehands artikelen. Onder andere speelgoed, huisraad, kleding en boeken zijn er te koop. De winkel zit gevestigd op de gemeentewerf van Wijk bij Duurstede. NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Wijk bij Duurstede. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Wijk bij Duurstede in Utrecht.

Review schrijven

Wat is jouw ervaring met NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede? Deel het met andere bezoekers door een review te schrijven. Je review wordt zeer gewaardeerd en helpt andere gebruikers in het maken van een keuze de winkel te bezoeken.

Adres

NoggesEnMeer Op de Werf
Middelweg Oost 1
3961MG Wijk bij Duurstede


NoggesEnMeer Op de Werf op Social Media

Ben je tevreden met NoggesEnMeer Op de Werf? Deel de winkel op je Facebook-pagina of Tweet er over op Twitter.


Openingstijden

De volgende openingstijden van NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede zijn bij ons bekend.

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 12:00
Woensdag09:00 - 12:00
Donderdag09:00 - 12:00
Vrijdag09:00 - 12:00
Zaterdag09:00 - 12:00
ZondagGesloten

Reviews

Schrijf als eerste een review. Heb jij wat leuks meegemaakt in de winkel? Wat vind jij van NoggesEnMeer Op de Werf? Deel je ervaring met andere kringlopers.

niet zichtbaar voor anderen