Kringloopwinkel NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede

Beoordeel als eerste de winkel!

Kringloopwinkel Op de Werf is onderdeel van NoggesEnMeer. De winkel heeft een breed assortiment van tweedehands artikelen. Onder andere speelgoed, huisraad, kleding en boeken zijn er te koop. De winkel zit gevestigd op de gemeentewerf van Wijk bij Duurstede. NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Wijk bij Duurstede. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Wijk bij Duurstede in Utrecht.

NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede is een onderdeel van NoggesEnMeer. De organisatie heeft in totaal 2 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van NoggesEnMeer.

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!NoggesEnMeer Op de Werf - Wijk bij Duurstede

NoggesEnMeer Op de Werf

Wijk bij Duurstede

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 12:00
Woensdag09:00 - 12:00
Donderdag09:00 - 12:00
Vrijdag09:00 - 12:00
Zaterdag09:00 - 12:00
ZondagGesloten

Adres

NoggesEnMeer Op de Werf

Middelweg Oost 1
3961MG Wijk bij Duurstede

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst over de winkel NoggesEnMeer Op de Werf. Schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Wat is jouw ervaring met NoggesEnMeer Op de Werf in Wijk bij Duurstede? Schrijf wat leuks over de winkel of geef suggesties wat in jouw ogen beter kan.

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.