Kringloopwinkel 't Keerpunt in Hardenberg

Beoordeel als eerste de winkel!

't Keerpunt zit in het centrum van Hardenberg. De winkel is gelegen naast een rotonde. Deze vestiging heeft alle spullen die niet te vinden zijn in de hoofdvestiging van Kringloop Hardenberg. Tweedehands kleding, boeken, cd's, speelgoed en huisraad zijn te koop in deze winkel. Het is betaald parkeren in de wijk, maar wanneer je de Bruchterweg uitrijdt in zuidelijke richting naar het industrieterrein, verlaat je bij de volgende rotonde de zone betaald parkeren en is er genoeg parkeerplek aan de kant van de weg. Het is dan nog zo'n 300 meter lopen.

't Keerpunt in Hardenberg is een onderdeel van Kringloop Hardenberg en Dedemsvaart. De organisatie heeft in totaal 3 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Kringloop Hardenberg en Dedemsvaart.

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!  0 reviews
't Keerpunt - Hardenberg

't Keerpunt

Hardenberg

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:30
DinsdagGesloten
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 16:00
ZondagGesloten

Adres

't Keerpunt

Bruchterweg 33
7772BE Hardenberg

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst over de winkel 't Keerpunt. Schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Wat is jouw ervaring met 't Keerpunt in Hardenberg? Schrijf wat leuks over de winkel of geef suggesties wat in jouw ogen beter kan.

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.