Wawollie - Goor

Haaksbergerweg 2, Goor 3.3/5 - 6 stemmen

Wawollie - Goor

De winkel in Goor is te vinden aan de Haaksbergerweg nummer 2. Let op dat navigatiesystemen als TomTom dit onjuist aan kan geven. Een deel van deze weg loopt richting Haaksbergen en het andere deel in het industrieterrein, aan de andere kant van het water, de burg over. Dat is de plek waar de winkel zich bevindt. Parkeren kan op de grote parkeerplaats voor de ingang van de loods. In deze loods vind je aan de linkerkant kleding, en aan de rechterkant alle andere gangbare tweedehands artikelen. De tarieven van de producten zijn er laag in deze, en andere winkels van Wawollie.

Adres

Wawollie
Haaksbergerweg 2
7471LS Goor


Wawollie op Social Media

Ben je tevreden met Wawollie? Deel de winkel op je Facebook-pagina of Tweet er over op Twitter.


Openingstijden

De volgende openingstijden van Wawollie in Goor zijn bij ons bekend.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Reviews

Er zijn 4 reviews geschreven over Wawollie.

Siebel - 3 maanden geleden -

Siebel

"Leuke spullen en niet duur daarintegen erg onvriendelijk voor kinderen,
ze mogen nergens aankomen en er
werkt 1 vrouw die toch echt beter een ander baantje had kunnen zoeken,misschien in het nachtleven daar heeft ze weinig last van blije kindjes."

Diederik de Bruin - 1 jaar geleden -

Diederik de Bruin

"Ik zou het bovenstaande willen bestrijden.Snel wat mooie spullen voor weinig geld, nee, dat kan hier niet. Ik zou het meer een snuisterijensafari willen noemen. Maar dat niet alleen. Voor een krappe beurs een prettige plek om toch enige luxe bij elkaar te harken. Je moet alleen wat tijd hebben. Het prijspeil is beslist sympathiek. De winst gaat naar een goed doel. Natuurlijk is er veel op de winkel aan te merken, maar dat is er op mij ook. Zeur niet en bekijk het een beetje ruim. Leven en laten leven.Wa wollie, wat wou je? De kringloop zal niet rijk van mij worden, maar voor de vriendelijke verzamelaar zijn er ook nog leuke dingen te vinden. Ik laat het hierbij."

m.koster - 2 jaar geleden -

m.koster

"Ik vind dat nogal mee vallen..ik haal er met regelmaat spullen uit die goed bruikbaar zijn en een aanvulling op iets thuis. Het is een speur werkje. En daar moet je zin in hebben of juist avontuurlijk vinden."

M.L - 3 jaar geleden -

M.L

"wanneer je naar Wawollie gaat denk je dat je wel wat terug komt met wat leuks omdat deze kringloop enorm groot is. Echter is het zo dat Wawollie heel veel leuke, interessante spullen niet te koop hebben, die gebruiken ze dan zelf voor aankleden en decoratie. Ik snap dat je een aantal tafel nodig hebt om iets uit te stallen, maar zelfs een mooie oude deur staat daar ter decoratie. Alles wat interessant is om te kopen is niet te koop.. HEEL ERG JAMMER!! ik kan deze kringloopwinkel dan ook niet aanraden."

 

Wat vind jij van Wawollie?

Schrijf een review. Heb jij wat leuks meegemaakt in de winkel? Wat vind jij van Wawollie? Deel je ervaring met andere kringlopers.

niet zichtbaar voor anderen