De winkel in Goor is te vinden aan de Haaksbergerweg nummer 2. Let op dat navigatiesystemen als TomTom dit onjuist aan kan geven. Een deel van deze weg loopt richting Haaksbergen en het andere deel in het industrieterrein, aan de andere kant van het water, de burg over. Dat is de plek waar de winkel zich bevindt. Parkeren kan op de grote parkeerplaats voor de ingang van de loods. In deze loods vind je aan de linkerkant kleding, en aan de rechterkant alle andere gangbare tweedehands artikelen. De tarieven van de producten zijn er laag in deze, en andere winkels van Wawollie.

Wawollie in Goor is een onderdeel van Wawollie. De organisatie heeft in totaal 3 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Wawollie.

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in de kringloopwinkel? Kijk dan ook eens bij tweede hands spullen of check de Top 100 Artikelen met de hoogste korting!

Wawollie - Goor

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Adres

Wawollie

Haaksbergerweg 2
7471LS Goor

Reacties

  • Diederik de Bruin, 11 maanden geleden

    Ik zou het bovenstaande willen bestrijden.Snel wat mooie spullen voor weinig geld, nee, dat kan hier niet. Ik zou het meer een snuisterijensafari willen noemen. Maar dat niet alleen. Voor een krappe beurs een prettige plek om toch enige luxe bij elkaar te harken. Je moet alleen wat tijd hebben. Het prijspeil is beslist sympathiek. De winst gaat naar een goed doel. Natuurlijk is er veel op de winkel aan te merken, maar dat is er op mij ook. Zeur niet en bekijk het een beetje ruim. Leven en laten leven.Wa wollie, wat wou je? De kringloop zal niet rijk van mij worden, maar voor de vriendelijke verzamelaar zijn er ook nog leuke dingen te vinden. Ik laat het hierbij.

  • m.koster, 1 jaar geleden

    Ik vind dat nogal mee vallen..ik haal er met regelmaat spullen uit die goed bruikbaar zijn en een aanvulling op iets thuis. Het is een speur werkje. En daar moet je zin in hebben of juist avontuurlijk vinden.

  • M.L, 2 jaar geleden

    wanneer je naar Wawollie gaat denk je dat je wel wat terug komt met wat leuks omdat deze kringloop enorm groot is. Echter is het zo dat Wawollie heel veel leuke, interessante spullen niet te koop hebben, die gebruiken ze dan zelf voor aankleden en decoratie. Ik snap dat je een aantal tafel nodig hebt om iets uit te stallen, maar zelfs een mooie oude deur staat daar ter decoratie. Alles wat interessant is om te kopen is niet te koop.. HEEL ERG JAMMER!! ik kan deze kringloopwinkel dan ook niet aanraden.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.