Wawollie - Goor

Haaksbergerweg 2, Goor 5/5 - 1 stem

Omschrijving

Wawollie - Goor

Tip!

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!

Word fan van deze winkel

Openingstijden

De volgende openingstijden van Wawollie in Goor zijn bij ons bekend.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Reviews

3 Reviews

Diederik de Bruin - 1 jaar geleden -

Diederik de Bruin

"Ik zou het bovenstaande willen bestrijden.Snel wat mooie spullen voor weinig geld, nee, dat kan hier niet. Ik zou het meer een snuisterijensafari willen noemen. Maar dat niet alleen. Voor een krappe beurs een prettige plek om toch enige luxe bij elkaar te harken. Je moet alleen wat tijd hebben. Het prijspeil is beslist sympathiek. De winst gaat naar een goed doel. Natuurlijk is er veel op de winkel aan te merken, maar dat is er op mij ook. Zeur niet en bekijk het een beetje ruim. Leven en laten leven.Wa wollie, wat wou je? De kringloop zal niet rijk van mij worden, maar voor de vriendelijke verzamelaar zijn er ook nog leuke dingen te vinden. Ik laat het hierbij."

m.koster - 1 jaar geleden -

m.koster

"Ik vind dat nogal mee vallen..ik haal er met regelmaat spullen uit die goed bruikbaar zijn en een aanvulling op iets thuis. Het is een speur werkje. En daar moet je zin in hebben of juist avontuurlijk vinden."

M.L - 2 jaar geleden -

M.L

"wanneer je naar Wawollie gaat denk je dat je wel wat terug komt met wat leuks omdat deze kringloop enorm groot is. Echter is het zo dat Wawollie heel veel leuke, interessante spullen niet te koop hebben, die gebruiken ze dan zelf voor aankleden en decoratie. Ik snap dat je een aantal tafel nodig hebt om iets uit te stallen, maar zelfs een mooie oude deur staat daar ter decoratie. Alles wat interessant is om te kopen is niet te koop.. HEEL ERG JAMMER!! ik kan deze kringloopwinkel dan ook niet aanraden."

Schrijf een review