Alle Kringloopwinkels in Nederland

Wawollie - Almelo

In een grote hal op het industrieterrein zit Wawollie in Almelo gevestigd sinds oktober 2012. Deze kringloopwinkel heeft alle soorten artikelen te koop voor een laag bedrag. In de showroom staan aan elkaar gemaakte auto's die als kofferbaksale met veel speelgoed staan. Over de prijzen van deze artikelen dien je te onderhandelen met een medewerker van de winkel. Ook is er een koffiecorner aanwezig met een zitje. In de middelste hal vind je kraampjes met kleding, cd's, lp's en hobbyspullen. De boeken staan per categorie in stellingen, waarvan de gangpaden smal zijn. Ook is in deze zaal elektronica en huishoudelijk kleingoed te vinden op de begane grond in de verdieping die daar op zit. In de grote hal bij de kassa staan stellingen met meubels. Parkeren kan gratis voor de deur op het grote parkeerterrein.

Wawollie in Almelo is een onderdeel van Wawollie. De organisatie heeft in totaal 3 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Wawollie.

In de winkel is het mogelijk om te pinnen.


Actie Korting Top 100

Heb jij de juiste spullen nog niet kunnen vinden in een kringloopwinkel? Check dan ook eens Shopital.nl met alle dagaanbiedingen! Elke dag 100 producten met de hoogste korting!

Adres

Plesmanweg 1
7602 PD Almelo

Contact

wawollie@gmail.com
www.wawolliekringloop.nl

Ook te vinden op

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
 

Wawollie


Toon winkel op kaart.

Reacties van bezoekers

we komen vaker bij kringloopwinkels en zijn altijd aardig alleen bij jullie is er een ding anders het is rolstoel vriendelijk
mijn man is 68 en duwd de rolstoel drie kwartier om bij jullie te komen
want het is de moeite waard
groeten van ot en sien

Geplaatst door 0t en sien.g (meer dan 3 maanden geleden)


Net voor het eerst bij Wawollie geweest en ik ben enthousiast over deze zaak. Voor de kinderen zijn er twee hangmatten met daaronder matrassen voor de veiligheid. Dus ons zoontje heeft heerlijk gespeeld. De prijzen zijn goed, persoon is vriendelijk en hulpvaardig. Wat een verschil met de andere kringloopwinkels in Almelo. Chapeau.

Geplaatst door monkar (meer dan 3 maanden geleden)


wij gaan de zo heen lijkt ons super
leuk groetjes Bombi en Bambi

Geplaatst door Bombi en Bambi (meer dan 3 maanden geleden)


Hallo ,wij komen geregeld bij deze wawollie ,ben je naar iets op zoek is het er wel te vinden en als het er niet meer zo mooi uitziet dan ga ik thuis er wel even mee aan de gang en het word weer als nieuw,waarom duur betalen als je hetzelfde voor een prikkie kan kopen ,en erg leuk dat je ook nog gratis wat te drinken kunt nuttigen erg gezellig ,tis voor ons gewoon een uitje ,fff lekker op de snuffeltoer,top wawollie veel s6.

Geplaatst door annemiek (meer dan 3 maanden geleden)


Hallo mijn vrouw en ik snuffelen graag rond bij kringloop winkels, en wawollie is wat ons betreft toch wel helemaal top, superveel te koop van alles en nog wat voor weinig geld, en het mooie is dat de opbrengst ook nog is naar goede doelen gaat zoals bijv. dierenpension het noordbroek echt een aanrader dus om rond te kijken als je naar iets op zoek bent

Geplaatst door Harry (meer dan 3 maanden geleden)


ik yga stage lopen bij jullie ziwe jullie over 2 uur

Geplaatst door edwin (meer dan 3 maanden geleden)


Wij hebben heel veel mooie boeken, maar moeten hier ivm verhuizing af. Kunnen wij die bij jullie kwijt?

Geplaatst door Mevr.J.L.Neeskens-Schipdam (meer dan 3 maanden geleden)


ik kom vaak in watwollie ik wist niets van de gratis koffie af maar ze zijn er erg vriendelijk en helpen je snel dus tot snel he

Geplaatst door edwin (meer dan 3 maanden geleden)


Dit is nou wat je noemt een echte kringloopwinkel!
Je kunt hier heerlijk rondstruinen op zoek naar wat leuks, ze hebben werkelijk van alles, zelfs beelden en kleding uit de R.K.-kerk! De koffie is gratis en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Zodra we in de buurt zijn gaan we er zeker weer naartoe.
Een echte aanrader!

Geplaatst door Familie H. (meer dan 3 maanden geleden)


Nieuwe reactie plaatsen

Heb je ervaring met deze kringloopwinkel of wil je meer informatie erover kwijt, laat hier je reactie achter. Reacties kunnen helpvol zijn voor andere mensen die meer over deze kringloopwinkel willen weten.

Naam
E-mail
Reactie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Meer Kringloopwinkels in Overijssel

Er zijn in totaal 73 winkels in de provincie Overijssel.


Kringloopwinkels in Nederland