Kringloop Jo Jo - Ospel

Klaarstraat 20, Ospel 0/5 - geen stemmen

Omschrijving

Kringloop Jo Jo - Ospel

Kringloop Jo Jo in Ospel is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Ospel. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Ospel in Limburg.

Tip!

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!


Openingstijden

De volgende openingstijden van Kringloop Jo Jo in Ospel zijn bij ons bekend.

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag13:00 - 18:00
Woensdag13:00 - 18:00
Donderdag13:00 - 18:00
Vrijdag13:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Reviews

3 Reviews

- 6 maanden geleden -

Loek Donders

"9 Januari 2015: Winkel bestaat al sinds ongeveer een half jaar niet meer. Verder geen kringloopwinkel meer in Ospel.."

- 1 jaar geleden -

saskia

"ik vind ze ook aan de dure kant. En als ze alles eens wat leuker aan zouden kleden zou het ook al attractiever zijn. Ik was eigenlijk ook zoek naar speelgoed en naar wat accessoires voor in huis, maar ben er niet geslaagd. Op een rommelmarkt of kledingbeurs slaag je beter en goedkoper. Ook de kringloop in Panningen scoort beter."

- 1 jaar geleden -

johanneke

"Veel te duur. op kinder-en rommelmarkten koop je alles veeeeeeeel goedkoper. Videobanden voor bijv €0,20 p.st, hier vragen ze voor alles nog de hoofdprijs. Boeken en media veel te duur."

Schrijf een review