Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast

Legolaan 12, Grootegast 2/5 - 1 stem

Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast

Ook geopend op iedere laatste zaterdag van de maand van 9:00 tot 12:00 uur. Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast in Grootegast is geopend van woensdag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Grootegast. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Grootegast in Groningen.

Review schrijven

Wat is jouw ervaring met Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast in Grootegast? Deel het met andere bezoekers door een review te schrijven. Je review wordt zeer gewaardeerd en helpt andere gebruikers in het maken van een keuze de winkel te bezoeken.

Adres

Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast
Legolaan 12
9861AT Grootegast

Contact

Telefoon: 06 - 5213 2795
E-mail: Toon e-mailadres
www.a-tasman.nl

Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast op Social Media

Ben je tevreden met Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast? Deel de winkel op je Facebook-pagina of Tweet er over op Twitter.


Openingstijden

De volgende openingstijden van Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast in Grootegast zijn bij ons bekend.

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 16:30
Donderdag13:00 - 16:30
Vrijdag13:00 - 16:30
Zaterdag10:00 - 12:00
ZondagGesloten

Reviews

Schrijf als eerste een review. Heb jij wat leuks meegemaakt in de winkel? Wat vind jij van Abel Tasman Kringloopwinkel Grootegast? Deel je ervaring met andere kringlopers.

niet zichtbaar voor anderen