Kringloopwinkel Aktief Groenlo in Groenlo

Beoordeel als eerste de winkel!

De kringloopwinkel heeft in de zomer andere openingstijden ten opzicht van de winter. In de wintermaanden, van 28 oktober tot 25 maart, zijn de begin- en eindtijden van de openingstijden 1 uur eerder dan hieronder staat aangegeven. Aktief Groenlo in Groenlo is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden van de winkel vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Groenlo. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Groenlo in Gelderland.

Aktief Groenlo in Groenlo is een onderdeel van Aktief. De organisatie heeft in totaal 4 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van Aktief.

Heb jij nog niet gevonden wat je zoekt in een kringloopwinkel? Kijk dan eens bij de beste zomerdeals! Je vindt er de voordeligste zomerse artikelen waaronder barbecues, parasols, vuurkorven en partytenten. Een andere tip zijn de tweede hands boeken!  0 reviews
Aktief Groenlo

Aktief Groenlo

Groenlo

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Adres

Aktief Groenlo

Marhulzenweg 37
7141CR Groenlo

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst over de winkel Aktief Groenlo. Schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Wat is jouw ervaring met Aktief Groenlo in Groenlo? Schrijf wat leuks over de winkel of geef suggesties wat in jouw ogen beter kan.

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.