Alle Kringloopwinkels in Nederland

Waterlooplein - Hoogeveen

Deze winkel aan de Lindberghstraat in Hoogeveen is meer dan alleen een kringloopwinkel. Naast tweedehands artikelen, waaronder duizenden boeken, CD's en LP's, meubels en kleding, heeft de winkel ook een antiekafdeling met meubels en serviesgoed. Ook verkoopt de winkel vele decoratieartikelen, vergelijkbaar met de Xenos of Ikea die wel nieuw zijn. De prijzen van de tweedehands artikelen liggen door deze goed gesorteerde winkel hoger dan bij een kringloopwinkel. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het terrein van de winkel zelf. Er is voldoende mogelijkheid om wat te eten of een drankje te doen.

In de winkel is het mogelijk om te pinnen.


Actie Korting Top 100

Heb jij de juiste spullen nog niet kunnen vinden in een kringloopwinkel? Check dan ook eens Shopital.nl met alle dagaanbiedingen! Elke dag 100 producten met de hoogste korting!

Adres

Lindberghstraat 22a
7903 BN Hoogeveen

Contact

0528 - 236 236
inkoopafdeling@waterloopleinbv.nl
www.waterlooplein-drenthe...

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:30
ZondagGesloten
 

Waterlooplein


Toon winkel op kaart.

Reacties van bezoekers

Onvoorstelbaar....!
Tijdens onze vakantie in Drenthe zochten we even iets om de tijd droog door te kunnen brengen.
We namen een leuke flyer met foto's mee die in ons vakantiehuisje lag.

Dit is volgens ons de grootste en schoonste Kringloopwinkel van Nederland. We hebben al heel veel kringloopwinkels gezien, maar nog nooit met zo'n groot assortiment.

Duizenden boeken ( volgens de bedrijfsleider 30.000 stuks) die op categorie staan, en binnen een categorie op alfabet. De gemiddelde prijs per boek is € 1 tot € 3, dus echt goedkoop voor nette boeken!! Ook heb ik heerlijk kunnen scoren bij de 2e hands kleding. Mooie paskamers, goed licht, en het rook er fris.

En daarna mijn winkelmandje volgemaakt met leuke kleine hebbedingetjes, die allemaal € 0,50 per stuk kosten. Daar heeft het Waterlooplein wanden vol mee!

Mijn man ging direct naar de oorlogsboeken, en later naar de muziekwinkel. In de muziekwinkel stonden duizenden LP's en singletjes, gemiddeld geprijsd op € 0,50 to € 2.
Dus ook weer goedkoop. Je kon goed merken dat de loop er in zat, want klanten gingen met de armen vol naar beneden.

Ook zagen we dat ze heel veel inkochten, dus dozen met gebruikte boeken, LP-CD-DVD- singletjes.
Dat was dan weer echt handjeklap..., leuk om te zien! Waarschijnlijk hebben ze daarom veel mooiere artikelen staan dan bij een normale kringloopwinkel.

Na al dat gesnuffel zijn we het Grand Cafe ingedoken, even onze voeten rust geven van al dat staan en geslenter. Heerlijke echte koffie + appeltaart met slagroom voor slechts € 2,95, waar koop je dat nog voor dat geld op een terrasje? Mijn zoon nam tosti en een groot glas cola ( samen voor € 3,50)

Wij gingen om 10.00 uur naar binnen en pas om 15.20 weer naar buiten. En hebben een heerlijke dag gehad !!

Jammer dat deze winkel niet bij ons in de buurt zit, maar we gaan zeker dit jaar nog een paar keer terug. En we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Geplaatst door J. van der Reijd (meer dan 3 maanden geleden)


Nieuwe reactie plaatsen

Heb je ervaring met deze kringloopwinkel of wil je meer informatie erover kwijt, laat hier je reactie achter. Reacties kunnen helpvol zijn voor andere mensen die meer over deze kringloopwinkel willen weten.

Naam
E-mail
Reactie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Meer Kringloopwinkels in Drenthe

Er zijn in totaal 37 winkels in de provincie Drenthe.


Kringloopwinkels in Nederland