Alle Kringloopwinkels in Nederland

Kringloopwinkel De Schuur - Beilen

Sinds september 2012 heeft GGZ Drenthe zijn eigen kringloopwinkel. In de winkel met de naam De Schuur werken cliƫnten van GGZ Drenthe in Beilen. Er worden tweedehands goederen verkocht waaronder kleding, huishoudelijke artikelen en boeken. De medewerkers leren er omgaan met het werken in een winkel.

Kringloopwinkel De Schuur in Beilen is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Een overzicht met de openingstijden vind je hieronder. Bekijk het overzicht van alle winkels in Beilen. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Beilen in Drenthe.

Kringloopwinkel De Schuur in Beilen is een onderdeel van GGZ Drenthe. De organisatie heeft in totaal 2 kringloopwinkels in Nederland. Je vindt hier een overzicht van alle winkels van GGZ Drenthe.


Actie Korting Top 100

Heb jij de juiste spullen nog niet kunnen vinden in een kringloopwinkel? Check dan ook eens Shopital.nl met alle dagaanbiedingen! Elke dag 100 producten met de hoogste korting!

Adres

Altingerweg 1
9411 PA Beilen

Contact

0593 - 535 433

Ook te vinden op

Openingstijden

Maandag09:00 - 16:30
Dinsdag09:00 - 16:30
Woensdag09:00 - 16:30
Donderdag09:00 - 16:30
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
 

Kringloopwinkel De Schuur


Toon winkel op kaart.

Reacties van bezoekers

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Nieuwe reactie plaatsen

Heb je ervaring met deze kringloopwinkel of wil je meer informatie erover kwijt, laat hier je reactie achter. Reacties kunnen helpvol zijn voor andere mensen die meer over deze kringloopwinkel willen weten.

Naam
E-mail
Reactie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Meer Kringloopwinkels in Drenthe

Er zijn in totaal 39 winkels in de provincie Drenthe.


Kringloopwinkels in Nederland